Jag läser gärna om vad den vetenskapliga forskningen hittillls har kommit fram till om Te, rooibus och örter. Gärna att det finns med länkar så att man själv kan fördjupa sig.
Skulle även vilja läsa om hur man vet att teet man köpt är av bra kvalitet. Hur ser man det?
Gärna en te-skola, där en får lära sig hur man brygger och hanterar sitt Te på bästa sätt, för största smakupplevelse. Helst utan att behöva tillsätta något i teet.
Kanske dessa frågor redan finns att läsa här. Jag har inte hunnit läsa allt ännu.
Veran, väldigt bra artikelämnen! Vi har snuddat några av ämnena i tidigare artiklar, tillexempel i denna artikel där man kan läsa om vilka graderingar som teer kan ha, samt denna artikel där man kan få lite tips och knep vid tillagning av te.
Jag kommer snart sätta igång att skriva fler artiklar i artikelserien "Te-sorter". Bland annat kommer det komma upp artiklar om chaite, Grönt te och oolongte.
Kolla gärna in de artiklar som redan finns i te-serien "Tesorter"