Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (11) Senaste inläggen

Sajtinfo, önskemål och synpunkter Svart te Grönt te Övriga tesorter Rooibos och honeybush (rött te) Övriga örtteer Övrigt terelaterat Tips och råd Tetillbehör Recensioner och rekommendationer Te och hälsa Historik och traditioner Tenyheter Tävlingar, kluringar och sajtlekar Tilltugg, mat och bak OT - Utanför ämnet Andra iFokus-sajter
Tetillbehör

"Konstiga" saker att ha i te?

2013-12-10 20:57 #0 av: tlover

En hel del har ju socker, sötningsmedel, mjölk eller liknande i te men det finns ju massa annat man kan ha i. Finns det nån som testat nått sånt?

Min moster brukar ha lingonsylt i te, jag har själv testat mandarin och apelsin (dvs andra citrusfrukter än den klassiska citronen), pepparmynta i vitt iste och kryddor tex anis i te.

Jag har hört att man i Bangladesh tex har konserverad mjölk (vad den nu heter) tex eller nått annat "udda" att ha i te

Anmäl
2013-12-11 18:53 #1 av: VildaVittra

Jag vet att det finns folk som har svartpeppar i teet för att det ska bli starkt..

Vad hjälper det mig om jag hatar dig? Det rör dig inte i ryggen – men jag mår dåligt. Så, medvetet eller omedvetet så gör jag inte det.- Hédi Fried, överlevande från Auschwitz

Anmäl
2013-12-11 20:56 #2 av: Zureel

Min frukost är te med kokosfett i.

Anmäl
2013-12-12 21:37 #3 av: JanGBG

Jag föredrar "Rom" i mitt te!

Samtalade med en äldre man i England, han sa att i Brittiska Armen under kriget mot Tyskarna i öken , så var det "Stor lyx" att kunna få en sked mjölkpulver i sitt te.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.