Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (11) Senaste inläggen

Sajtinfo, önskemål och synpunkter Svart te Grönt te Övriga tesorter Rooibos och honeybush (rött te) Övriga örtteer Övrigt terelaterat Tips och råd Tetillbehör Recensioner och rekommendationer Te och hälsa Historik och traditioner Tenyheter Tävlingar, kluringar och sajtlekar Tilltugg, mat och bak OT - Utanför ämnet Andra iFokus-sajter
Övrigt terelaterat

Arizona iced tea (HJÄLP)

2014-07-16 08:01 #0 av: Sadboy

Hej, jag ska besöka stockholm i augusti och tänkte att de kunde ha Arizona iced tea där i någon butik. Vet någon om någon butik som säljer detta iste? Jag bor själv i Örnsköldsvik och här finns ingenting. De har tydligen slutat sälja det på teahörnan i umeå också. Hjälp snälla! :)

Anmäl
2014-07-20 09:10 #1 av: tlover

Jag vet inte om det finns i Stockholm (Det fanns förr i Lycksele men inte längre) men jag kan kolla nästa gånga jag far till Umeå om det finns där.

Jag vet att dom har andra goda isteer på tehörnan men jag vet inte om dom har just Arizona iced tea.

Anmäl
2014-08-01 14:07 #2 av: Perly

Kolla hötorget, vet inte om det var just Arizona men finns en man som säljer kaffe/te som även har iste i "vanliga tepåsar" a lá 100g.

Alltid Oavsett

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.