Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (11) Senaste inläggen

Sajtinfo, önskemål och synpunkter Svart te Grönt te Övriga tesorter Rooibos och honeybush (rött te) Övriga örtteer Övrigt terelaterat Tips och råd Tetillbehör Recensioner och rekommendationer Te och hälsa Historik och traditioner Tenyheter Tävlingar, kluringar och sajtlekar Tilltugg, mat och bak OT - Utanför ämnet Andra iFokus-sajter
Övrigt terelaterat

Mörk choklad med tesmak

2014-09-04 20:20 #0 av: tlover

Idag hittade jag en mörk choklad på coop med "mango & green tea" smak som jag såklart var tvungen att testa för att den har "tesmak".

Den hör till serien Coop prima priset minns jag däremot inte.

Jag tänkte skrivaut några plus och minus

+ Ekologisk, över 70% kakao (71%), fri från mjölk och nötter (kan innehålla spår däremot).

- Smakar knappt te alls Ledsen, min man tyckte inte om den (han tycker inte om mango) jag tycker den ar ok men inte mer.

Jag kommer nog inte köpa den igen (det blev lite antiklimax då den inte smakade te) men det var kul att testa (och att jag tålde den, yay).

Anmäl
2014-09-09 04:26 #1 av: Tarotstollan

Hade gärna testat den men Coop ligger så lång bort, bara för att köpa och testa en chokladkaka!Skämtar Jag älskar Mango men gillar egentligen inte choklad över 65 %, det går att äta men det är ingen höjdare.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.