Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (11) Senaste inläggen

Sajtinfo, önskemål och synpunkter Svart te Grönt te Övriga tesorter Rooibos och honeybush (rött te) Övriga örtteer Övrigt terelaterat Tips och råd Tetillbehör Recensioner och rekommendationer Te och hälsa Historik och traditioner Tenyheter Tävlingar, kluringar och sajtlekar Tilltugg, mat och bak OT - Utanför ämnet Andra iFokus-sajter
Recensioner och rekommendationer

Recension: Hibiskus

2015-06-02 02:06 #0 av: VildaVittra

Jag har skrivit tidigare här om att jag drack "varm saft" när jag var på ett ryskt tehus i Baltikum för en herrans massa år sedan, nu vet jag vad det var, det var hibiskus. 

Gillar du tranbärsjuice kommer du gilla detta örtte då smaken är nära på identisk, det är syrligt, knallrött och supersmarrigt. Dessutom finns det forskningsrapporter som visar på att hibiskus sänker ditt blodtryck. 

http://www.tealovers.se/shop/product/hibiskus?tm=tebutiken/ortte-och-rooibos

Vad hjälper det mig om jag hatar dig? Det rör dig inte i ryggen – men jag mår dåligt. Så, medvetet eller omedvetet så gör jag inte det.- Hédi Fried, överlevande från Auschwitz

Anmäl
2015-06-02 02:17 #1 av: Tarotstollan

Det låter intressant och spännande, det skall jag försöka komma ihåg att köpa och testa någon gång.

Anmäl
2015-06-08 00:10 #2 av: fridelfina

Hm, jag tycker det är för syrligt för min mage... Vet inte om jag är känslig, eller om det beror på min ibs?

   
Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.