Socker ändrar kemin i te
Socker har visat sig förändra kemin i Te genom att få koffeinmolekylerna att samla sig och på så sätt får det Te mindre bittert.
Spännande att det inte bara är att det söta i sockret som överväger bitterheten utan att rent utav kemin ändas.
http://www.worldteanews.com/news/how-sugar-changes-the-chemistry-of-tea?et_mid=775322&rid=246100885
l'm back
Ja låter fantastiskt egentligen. Inte något man tänkt sig
Ja brukar ha honung i för att ta bort det bäska som jag inte gillar
Jag dricker bara sötat Te, däremot svart kaffe när jag dricker det.
Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!
Samma här :-)
Inget konstigt alls ifall man hängt med lite på kemilektionerna :D
/ OlgaMaria, sajtvärd på Allergier iFokus
Jag använder också honung om jag använder någon sötning (ibland stevia också), men honung borde ju fungera typ likadant eftersom det är uppbyggt av socker ^^
Min blogg; http://www.nattstad.se/Varganess