Annons:
Etiketttenyheter
Läst 1099 ggr
tlover
2015-08-11 19:40

Socker ändrar kemin i te

Socker har visat sig förändra kemin i Te genom att få koffeinmolekylerna att samla sig och på så sätt får det Te mindre bittert.

Spännande att det inte bara är att det söta i sockret som överväger bitterheten utan att rent utav kemin ändas.

http://www.worldteanews.com/news/how-sugar-changes-the-chemistry-of-tea?et_mid=775322&rid=246100885

l'm back

Annons:
Kjelle
2015-08-11 19:41
#1

Jag har aldrig socker i Te och kan inte mig att göra det nu heller.


tlover
2015-08-11 19:43
#2

#1 Jag har själv extremt sällan socker i Te, men jag tycker fortfarande att det är fränt att kemin ändras 😃

l'm back

Kjelle
2015-08-11 19:44
#3

Ja låter fantastiskt egentligen. Inte något man tänkt sig


Haku
2015-08-11 19:49
#4

Jag gillar socker i Te och gärna mjölk också. Men viss Te tycker jag om utan socker och utan mjölk det kan vara gott att dricka som det är!

densomundrar
2015-08-11 19:55
#5

Ja brukar ha honung i för att ta bort det bäska som jag inte gillar

Tarotstollan
2015-08-11 20:01
#6

Jag dricker bara sötat Te, däremot svart kaffe när jag dricker det.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Annons:
densomundrar
2015-08-11 20:18
#7

Samma här :-)

OlgaMaria
2015-08-11 21:35
#8

Inget konstigt alls ifall man hängt med lite på kemilektionerna :D

/ OlgaMaria, sajtvärd på Allergier iFokus

Varga
2015-08-13 16:31
#9

Jag använder också honung om jag använder någon sötning (ibland stevia också), men honung borde ju fungera typ likadant eftersom det är uppbyggt av socker ^^

Upp till toppen
Annons: