Tenyheter

mängden antioxidanter förändras av temp/tid

2015-12-18 20:55 #0 av: tlover

Ny forskning visar att mängden antioxidanter i te förändras av tillagningssättet.

Det visade sig att det också skiljer sig mellan olika tillagningssätt, tex så får svart te mest antioxidanter om det får dra "kort" (5 min) och hett medan grönt te får ut mest om det får dra lång tid (2h) och kallt.

http://www.biospace.com/News/steeping-temperature-and-time-may-affect/403384

Flyttstängt i butiken

Glöm inte att följa mig på facebook och instagram!

Anmäl
2015-12-18 21:01 #1 av: Annielle

Intressant, får helt klart testa att dra mitt gröna te i två timmar då! Glad

Var dig själv, det finns redan så många andra.

Anmäl
2015-12-18 21:03 #2 av: tlover

#1 Det är det godaste isteet Glad

edit: la till länk med recept

Flyttstängt i butiken

Glöm inte att följa mig på facebook och instagram!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.