Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (11) Senaste inläggen

Sajtinfo, önskemål och synpunkter Svart te Grönt te Övriga tesorter Rooibos och honeybush (rött te) Övriga örtteer Övrigt terelaterat Tips och råd Tetillbehör Recensioner och rekommendationer Te och hälsa Historik och traditioner Tenyheter Tävlingar, kluringar och sajtlekar Tilltugg, mat och bak OT - Utanför ämnet Andra iFokus-sajter
Svart te

Mitt kök testar 12 olika Earl Grey i påse

2016-10-21 12:32 #0 av: tlover

Mitt kök har testat 12 olika Earl Grey i påse, ni som dricker påste håller ni med?

Själv dricker jag ju löste och var förr inte något stort fan av Earl Grey men jag måste erkänna att den jag har i min butik är ljuvlig (så ni kan kanske gissa varför jag köpte hem just den)

http://mittkok.expressen.se/artikel/earl-grey-test-av-12-olika-sorter/

Anmäl
2016-10-21 14:33 #1 av: Tarotstollan

Kul att de testar te och lägger upp. Jag köper alltid Earl Grey i lösvikt och det märket jag köper fanns inte med i testet. Nu köper jag nästan bara Russian Earl Grey, så det kanske inte räknas som vanligt E G.
Om jag kommer ihåg det, skall jag se om det finns vanlig E G i samma märke som jag brukar köpa och se om det är så stor skillnad i smaken.

Måste också säga att E G är en smak som jag inte gillade när jag var yngre men nu älskar jag den.

Anmäl
2016-10-21 15:25 #2 av: tlover

#1 Det kan ju ha med recept och märkte varför du inte gillade det förr men gör det nu tänker jag.
Även om det är samma märke kan dom ju ändrat recept tänker jag och just earl grey tycker jag kan variera mycket i smak

Anmäl
2016-10-21 20:55 #3 av: Tarotstollan

#2. Nja, tror mer på att det var sådan annorlunda smak mot Liptons Yellow Label, som var det enda som fanns att dricka när jag växte upp. I alla fall i min familj och släkt.

Har varit och köpt en påse löste med E G nu och jag måste säga att det går ju inte upp emot Russian E G, smakar ganska svagt jämfört med det. Kommer ju att dricka upp det men tror inte jag köper bara E G mera.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.