2012-04-10 22:46 #0 av: Luju

Ännu några veckor har gått sen Te i Fokus öppnade sina dörrar, läs vidare får du veta lite nya nyheter kring vad som händer här TiF!

Hej kära medlemmar och självklart alla ni andra!

Påskhelgen är förbi och oavsett om du varit ut till fjällen eller suttigt hemma och myst i soffan hoppas jag att era testunder varit underbara!

 

Vi har en tävling på gång just nu "Ditt finaste teminne" som pågår ända fram till sista april. Vinnaren får ett te plus en extra present. Så sätt igång och sätt på dig minnesmössan och lägg upp ditt finaste teminne! Tråden hittar du bland de spikade trådarna i spalten till vänster.

Te-cirkeln har satt igång nu på riktigt. Det är TiF egen medarbetare ks.gerbil som fick äran att sätta igång denna cirkel. Månadens te är Vanilj te. Smaka och berätta vad du tycker om tesorten i diskussionstråden "Te-cirkel april" till spalten till vänster. Läs mer om te-cirkeln här.

På tal om te-cirkeln så är det dags
för att börja utse en ny te-konferencier. Skriv ett meddelande till mig, värdinnan, före den 15 april och håll tummarna för att ditt namn kommer dras! Nästa te-cirkel-värd kommer meddelas den 16onde april! Lycka till!