Sajtinfo och nyheter

TiF Nyheter

2012-05-02 21:19 #0 av: Luju

April månad har gjort sitt för i år och med raska steg tar vi oss in i maj månad. Vi har hunnit med mycket under april, läs vidare för att se vad som har hänt här på Te i Fokus..

Hejsan alla ni fina medlemmar på Te i Fokus!

Vill börja med att säga att jag det är så underbart att se att Te i Fokus har vuxit så mycket! Vi är nu strax över 150 medlemmar och det är full aktivitet här varje dag.


Under april-månad har vi hunnit med mycket.

Tidigare i veckan har vi har välkomnat en ny medarbetare, PandanNilsson. Jag är säker på att PandanNilsson kommer att tillföra mycket bra till vår sajt. Varmt välkommen!

  • .

Vi har avslutat vår första månad med te-cirkeln, så ett stort tack till ks.gerbil som var te-cirkelns alldeles första te-konferencieren (av förhoppningsvis många). Vi fick in många bra recentioner och hoppas på att vi får in minst lika många denna månad då det är PandanNilsson som är vår te-konferencier. Månadens te är Gamla Söder från Garant.

  • .

Tävlingen "Ditt finaste te-minne" har nu avslutats. Vi fick in sju jätte bra minnen! Nu är det dags till alla att rösta fram vilket bidrag just du tycker ska vinna. Röstningen håller på fram till den tolfte maj. Vi tackar JoannaStridh för initiativet till denna tävling!

  • .

Tips på nya artiklar att läsa:
- "Visste du att..." (en artikel med smått och gott om te)

- "London Early Grey" (te-recention)

- "Te-festivaler #1" och "#2" (information om fyra olika te-festivaler)

- "Plantera en egen teplanta" (en översatt artikel om hur du planterar en egen teplanta)

 

Med varmaste hälsningarna

Värdinnan Luju och mina medarbetare

Anmäl
2012-05-03 14:59 #1 av: ks.gerbil

Du kommeer alltid med bra grejer att säga luju :-D

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.