Intervjuer

Medlemsintervju #1

2012-05-17 19:31 #0 av: Bamse 08

I den här intervjun får vi lära känna en av våra medlemmar, plutopellis bättre.

1. Vad heter du?

Pernilla Holländare

2. Har du några djur?

En kanin som är på väg att säljas, passade tyvärr inte in i vår familj Rynkar på näsan samt kommer två katter från ett katthem idag Glad så har vi akvarium också.

3. Vilket är ditt favorit te?

Yellow label från Lipton

4. Vad tycker du om mest på Te Ifokus?

Att alla älskar te! Samt att man blir utmanad att prova på fler sorter än man i vanliga fall skulle gjort. Tecirklarna är favoriten!

5. Vart dricker du helst ditt te?

I soffan Tungan ute

6. Har du någon speciel te kopp/mugg?

Jag har två favoriter men är de smutsiga går det lika bra med någon annan.

7. Hur gammal var du när du började dricka te?

Minns inte ens så skulle gissa faktiskt på innan tio, kanske runt sju eventuellt lite tidigare. Har alltid druckit te så länge jag kan minnas!

8. Brukar du ha mjölk,socker,honung mm. i ditt te?

Förr hade jag socker men då jag dricker väldigt mycket valde jag att lära mig av med detta. Är jag hemma och dricker yellow label har jag mjölk i men är det löste brukar det bli utan. Lite beroende på tesorten. Dricker jag på jobbet eller ute brukar det bli utan mjölk. Bara som det är Glad

9. Hur ofta dricker du te?

OFTA! Nä, nu när jag jobbar blir det frukost innan jobbet, sen två koppar på jobbet och ett gäng på kvällen när jag kommer hem (mellan två-fyra), när jag var mammaledig blev det ju när sonen vilade och lite där emellan Skäms jag är beroende!

10.Finns det någonting mer du skulle vilja berätta?

Jag älskar te, "vanligt" folk köper läsk till sitt chips och godis under fredagsmyset medan jag dricker te. Det är så mysigt, värmande och lugnande. Ofta om man mår lite halvkasst med illamående så hjälper te till att lugna magen. Ja det är toppen helt enkelt! Tungan ute

Tack att jag fick vara med! Vill säga att ni gör ett toppenjobb och får oss medlemmar att känna oss välkomna och ompysslade Kyss

 

Anmäl
2012-05-17 19:51 #1 av: ks.gerbil

roligt Skrattande väldigt passande till tif! väldigt bra frågor bamse!

Anmäl
2012-05-17 20:17 #2 av: plutopellis

Oj! Nummer ett och allt Skäms så roligt, och toppenbra ide! Skrattande

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.