Annons:
Etikettersajtinfoartiklar
Läst 2942 ggr
Luju
2012-05-20 23:37

TiF Nyheter

Nu börjar sommaren visas sig utanför våra fönster och temperaturen går uppåt. Även här på Te i Fokus håller vi hela tiden på att utvecklas, läs mer här för att få veta mer..

Hej alla ni fina!

**Hoppas att helgen eran varit härlig och givande! Här på TiF har vi, under maj månad, hunnit med mycket.
**

  • Te-cirkeln

Vi är nu i de sista dagarna på månadens Te-cirkel, men det finns fortfarande chans att gå in och skriva din recension om månadens Te, Gamla söder från Garant.
Vi vill även påminna om att sista dagen för att anmäla sig för att bli juni månads te-cirkel-värd är den 25 maj. Skicka ett PM till mig, Luju, för att anmäla dig. Lottningen som avgör vem som blir nästa månads värd sker den 27 maj.

Vi har dessutom gjort det enklare för er att skriva egna recensioner, gå in på Hjälp till recensioner och läs mer.

  • **Med er medlemmar i fokus
    **

Nu är det dags att uppmärksamma er medlemmar, så varje vecka kommer Bamse 08 att lägga ut en ny intervju med någon av er medlemmar. Läs den första intervjun med Plutopellis här.

  • TiF på Facebook

Nu har Te i Fokus skaffat sig en förlängd arm i form av en Facebook-grupp. Genom att bli medlem i denna grupp kommer du snabbt och smidigt att få information om, och tips på, allt som händer på TiF. Vi kommer att lägga ut när det kommer nya artiklar, tävlingar och annat som är värt att veta om TiF. Besök oss på Facebook och bli medlem även där! Länk till Med Te i fokus

  • Tävlingar och annat

Vi vill skicka ett stort grattis till Jofiel som vann "Ditt finaste teminne"-tävlingen här på TiF! Hon berättade om en underbar novemberkväll framför brasan med hennes son och en värmande kopp Te. Läs hennes bidrag och de andra bidragen här.

TiF's egna Medarbetare Ks.gerbil har gjort en intressant och rolig kluring om oss i admin. Testa och se hur bra koll du har på oss bakom TiF.

  • Nya artiklar att läsa

Tillbehör - gör dina egna skorpor
Pyssel - personliga tepåsar
Tein
Gör egna tepåsar
Fem ideer för använda tepåsar

Allting händer av en orsak

Värdinna på Återbruk i Fokus

Annons:
[Vargöga]
2012-05-21 19:52
#1

Skrattande

ks.gerbil
2012-05-22 13:25
#2

det är jätte bra med sånt tycker jag Skrattande tummen upp för TIF och luju Flört

Gerbil-hemsidan hittar du R

Upp till toppen
Annons: