2012-05-29 15:35 #0 av: Bamse 08

I den här intervjun får vi lära känna Tarotstollan bättre.

1. Vad heter du?

Jag har ett ovanligt förnamn, så jag vill inte lägga ut det här.

2. har du några husdjur?

Ja, jag har en del djur!  3 st katter, undulater, nymfkakaduor, sebrafinkar och ett akvarie med bara guppisar!

3. Vad är ditt favorit te?

Favorite, det är svårt eftersom jag tycker om så många. Lipton Yellow Label ligger bra till, men även Liptons fruktteér är goda. Även Liptons Earl Greys teér slinker ner, särskilt gillar jag Russian Earl Grey. Dricker även andra märkens teér!

4. Vad tycker du är bra med Te Ifokus?

Att vi alla kan utbyta tankar, fråga och tippsa varandra om nya teér, smaker och berätta trevlig, roliga, knasiga historier som har med våran favorit dryck att göra!

5. Vart dricker du helst ditt te?

Jag sitter nästan alltid i vardagsrummet, vid soffbordet framför tvn och dricker mitt te. Någon enstaka gång kan jag dricka det vid köksbordet.

6. Har du någon speciel te mugg/kopp?

Det brukar vara så att jag använder samma mugg hela tiden, tills jag råkar ha sönder den på något vis! Då blir det alltid jobbigt tills jag hittat en ny som jag trivs med. Just nu använder jag en rundrandig med fat i färgerna turkos, ljusblå, beige och rosa. Det går i 3 dl i den.

7. Hur gammal var du när du började dricka te?

Jag tror jag var i 13-14 års åldern när jag började dricka endast te, innan var det mest kaffe som gällde i min familj.

8. Brukar du ha mjölk,socker,honung mm. i ditt te?

Jag har alltid en Hermesetas bit i varje kopp, tar de slut använder jag vanligt socker. Har jag citron hemma eller honung kan det slinka ner också. Använder dock inte honung som sötningsmedel eftersom jag inte tycker det blir tillräckligt sött av det.

9. Hur ofta brukar du dricka te?

Jag dricker te varje dag, oftast mycket åt gången. Brukar brygga en hel kanna som jag dricker upp, tror det går ca 1L i den. Ofta bryggar jag en kanna till igen senare under kvällen, om jag druckit en tidigare på dagen.

10. Finns det någotn mer du skulle vilja berätta?

Fortsätt och drick te Sverige!Skrattande