Sajtinfo och nyheter

TiF Nyheter

2012-07-10 12:51 #0 av: Luju

Det var en stund sen sist, men här är nu Juli-månads TiF Nyheter!

Hejsan alla solglada medlemmar!

Kan ni tänka er att TiF redan hunnit fylla tre månader. För mig är det underbart att vi lyckats hålla en så bra stämmning och aktivitet här på sajten!

  • 200 medlemmar och tre månader

Nu är vi strax över två hundra som har TiF som en av sina Ifokus-sajter, den dagen fick vi även vår 190:onde medlemmar, och några dagar senare blev registrerade sig Snödroppen som vår tvåhundrade medlemmen. Det hade inte kunnat bli ett bättre firande den veckan! På tal om firande, läs i den här tråden hur några av våra medlemmar firade denna dag.

  • Te-cirkeln

Juni-månads te-cirkel gick väldigt bra, vi fick in många bra recentioner kring Voyage Indian Chai-te, läs allas recentioner här.
Turen nu under juli-månad gick över till [Vargöga] som valt Liptons strawberry-te. Prova det du också och skriv in din recention i tråden "Te-cirkel Juli", som är nålad i vänsterspalten.

Vi har även ett nytt system när det kommer till att bli vald som te-cirkel värd. Läs allt om det i denna artikel, Te-cirkel Värdar 2012.

  • Tävlingar och annat

Vi har nu avslutat vår tävling Skogsväsen, och har nu påbörjat vår omröstning. Så gå in nu och röst på det bidrag som du tycker ska vinna! Vi kommer att ge pris till första plats, andra plats och sista platsen.

  • Medlems intervjuer

Läs nyaste medlemsintervjun där Jagga-ewe har fått svara på några frågor om henne själv och Te i Fokus.

 

Nu önskar jag er alla
en underbar fortsättning på sommaren!
Glad

Anmäl
2012-07-10 15:51 #1 av: ks.gerbil

Glad sommar till dig också och alla andra Skrattande

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.