Tetillbehör

Temuggar till annat

2012-04-14 23:37 #0 av: Luju

Jag tycker om muggar, och inte bara att dricka te ur dem. Ibland tycker jag även om att se på dem som små skålar med handtag. Iafton fick en av mina muggar bli en chokladpuddings-mugg.

Brukar du använda dina temuggar till något annat än bara tedrickande?

Anmäl
2012-04-15 04:33 #1 av: Tarotstollan

Förra året slog jag sönder en av mina stora tekoppar, men jag limmade ihop den och sen planterade jag en mini begonia i den. Tillsammans med fatet blev det riktigt gulligt! Hade den stående på köksbordet hela förra sommaren, skall plantera i den nu igen så fort någon mini blomma dyker upp i affären som passar.

Fast denna koppen var ju trasig! Något annat att använda hela koppar till vet jag inte. Jag har så många koppar, muggar och skålar så jag behöver inte använda dem till annat än vad det skall va i demSkäms!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2012-04-15 07:17 #2 av: Aribigga

Oh ja! Pennställ! Har ett par jättefina koppar jag fick i födelsedagspresent förra året, dock är de hemska att dricka ur så de får stå på skrivbordet med pennor ich penslar i. Annars så gillar jag att äta youghurt ur koppar, och mina koppar går både som te och chokladkoppar.

Anmäl
2012-04-15 12:09 #3 av: ks.gerbil

hmm... ibland när vi inte har några glas kvar så dricker jag vatten i dem Tungan ute annars har vi använt några till att göra egna ljus det blev väldigt lyckad!

Anmäl
2012-04-15 12:40 #4 av: Cordata

Jag använder temuggar till att odla krasse ibland :)

Glöm inte att du är älskad och helt underbar!
Anmäl
2012-04-15 13:36 #5 av: plutopellis

Mina stooora muggar använder jag när jag äter/dricker soppa.. Annars brukar jag bland mjöl+vatten när jag reder såser och så.. Men mest är det till te! Gubben dricker kaffe och använder samma muggar som jag men det går bra Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.