Sajtinfo, önskemål och synpunkter

artikel-vad vill ni läsa?

2012-05-17 14:19 #0 av: ks.gerbil

jag ska skriva en ny artikel snart  men nu skulle jag vilja fråga er vad ni skulle vilja läsa för slags artiklar Skrattande så skriv bara på så ser jag vad som kan göras Skrattande

Anmäl
2012-05-18 16:35 #1 av: veran

Jag läser gärna om vad den vetenskapliga forskningen hittillls har kommit fram till om te, rooibus och örter. Gärna att det finns med länkar så att man själv kan fördjupa sig.

 

Skulle även vilja läsa om hur man vet att teet man köpt är av bra kvalitet. Hur ser man det?

 

Gärna en te-skola, där en får lära sig hur man brygger och hanterar sitt te på bästa sätt, för största smakupplevelse. Helst utan att behöva tillsätta något i teet.

 

Kanske dessa frågor redan finns att läsa här. Jag har inte hunnit läsa allt ännu.

 

Anmäl
2012-05-18 16:54 #2 av: Luju

Veran, väldigt bra artikelämnen! Vi har snuddat några av ämnena i tidigare artiklar, tillexempel i denna artikel där man kan läsa om vilka graderingar som teer kan ha, samt denna artikel där man kan få lite tips och knep vid tillagning av te.

Jag kommer snart sätta igång att skriva fler artiklar i artikelserien "Te-sorter". Bland annat kommer det komma upp artiklar om chaite, grönt te och oolongte.

Kolla gärna in de artiklar som redan finns i te-serien "Tesorter"

Glad

Anmäl
2012-05-19 15:46 #3 av: ks.gerbil

luju har redan gett dig ett super svar men annars tycker jag att den andra önskningen va en rolig ide men jag har ingen aning själv så jag skulle kunna se om jag kan hitta något på internet

Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.