OT - Utanför ämnet

andra sorts "brännskador"

2012-05-29 18:35 #0 av: ks.gerbil

jag som ni kanske vet har varit på skolresa och vi har fått paddla kanot i 6 timmar för att komma dit. jag hade glömt min solkräm i min ryggsäck som fanns i en större båt som körde efter för vi inte skulle blöta ner allt om vi skulle ramla i Tungan ute. mina axlar smider såå j*...*harkel* himla mycke just nu för ni kan ju tänka er! 6 timmar i en kanot med bara ett linne på, i alla fall fick inte jag bonna bränna haha... har ni bränt er nu i veckan på något sätt?

Anmäl
2012-05-31 09:08 #1 av: Symfoni

Hoppas den värsta svedan lättar snart, även om du kommer att känna av det en tid. Var försiktig resten av tiden, speciellt när ni ska ut på sjön, då solen 'biter' så bra med vatten runt omkring. Själv har jag inte bränt mig ännu och tänker försöka undvika att göra det Flört

Anmäl
2012-05-31 14:20 #2 av: ks.gerbil

Tack det känns i alla fall lite bättre nu men te hjälper :D (artikel om det kommer nu i veckan) hoppas inte du bränner dig ;)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.