Sajtinfo, önskemål och synpunkter

TiF söker artikelförfattare

2012-06-15 21:10 #0 av: Luju

Te i Fokus söker alltid nya artikelförfattare.

Så är det något inom te-ämne som du brinner särskillt mycket för, eller har en författare inom dig som desperat alltid söker efter nya saker att författa så kan detta vara något för dig.

Att skriva en artikel är så enkelt eller svårt som man själv gör det. Har du till exempel hittat en intressant artikel på engelska, kan du översätta denna till svenska och länka till ursprungssidan. Eller om du vill ha en annan utmaning, välj ett ämne som intresserar dig och sök sen information på flera olika hemsidor för att sen sammaställa detta till en helt egen skriven artikel.

Det viktigaste är att ämnet som du väljer är något som är intressant för dig, då kommer det gå lätt för dig att skriva en artikel. När sen din artikel är färdig, när texten är klar och du har en framsidebild till den, så kommer vi att lägga ut din artikel under kategorin "Medlemmars artiklar".

Tips på artiklar att skriva om:

Tekannor/teproslin
Te-sorter
Te i utlandet
Te-ceremonier
Pyssla med te
Te-produkter
Recentioner av litteratur som handlar om te
Tips på bloggar, och en egen recention/förklaring på dessa

Glad

Anmäl
2012-06-20 00:10 #1 av: Luju

Har en utmaning om någon vill åta sig den.

Skulle vilja ha en artikel om olika te-relaterade presenter. Det kan vara muggvärmare, tesilar, telåser.. Allt som har med te att göra.

Om någon är sugen så hör av er till mig Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.