Tips och råd

Beläggning i koppen.

2014-04-29 06:15 #0 av: Emlielki

När jag dricker te får jag alltid en jobbig beläggning i min kopp. Redan efter en kopp har koppen en brun beläggning i sig från tet. Har ni också detta problem? Och har ni några tips på hur man kan undvika detta?

Just nu dricker jag svart löste med mjölk.

Jag har inga problem med det egentligen, men det ser så skabbigt ut och dämpar myskänslan när man sitter där med sin varma tekopp och  så ser man den äckliga beläggningen.

Bifogar en bild. Hade precis börjat skrubba ur koppen när jag kom på att jag skulle fråga här. Beläggningen finns annars även i botten.


/ Line Kinnari

www.linekinnari.se - Portfolio 

Anmäl
2014-04-29 07:38 #1 av: tlover

jag har inte det problemet antingen kan det vara för att jag sällan dricker svart te (men det händer) eller att jag inte dricker te smaksatt med aromer och dyl (ibland då jag dricker te hos andra dricker jag teer smaksatta med aromer och det syns ibland som om det är nån olja el liknande som flyter i koppen och sen hamnar på väggarna av koppen.

får du inte bort det på vanligt sätt kan du testa med yes och salt.

Anmäl
2014-04-30 22:18 #2 av: Stiw42

En tesked bakpulver och varmvatten brukar hjälpa för att få bort ingrodd belägning.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.