Annons:
Etiketttenyheter
Läst 1099 ggr
tlover
8/11/15, 7:40 PM

Socker ändrar kemin i te

Socker har visat sig förändra kemin i Te genom att få koffeinmolekylerna att samla sig och på så sätt får det Te mindre bittert.

Spännande att det inte bara är att det söta i sockret som överväger bitterheten utan att rent utav kemin ändas.

http://www.worldteanews.com/news/how-sugar-changes-the-chemistry-of-tea?et_mid=775322&rid=246100885

l'm back

Annons:
Kjelle
8/11/15, 7:41 PM
#1

Jag har aldrig socker i Te och kan inte mig att göra det nu heller.


tlover
8/11/15, 7:43 PM
#2

#1 Jag har själv extremt sällan socker i Te, men jag tycker fortfarande att det är fränt att kemin ändras 😃

l'm back

Kjelle
8/11/15, 7:44 PM
#3

Ja låter fantastiskt egentligen. Inte något man tänkt sig


Haku
8/11/15, 7:49 PM
#4

Jag gillar socker i Te och gärna mjölk också. Men viss Te tycker jag om utan socker och utan mjölk det kan vara gott att dricka som det är!

densomundrar
8/11/15, 7:55 PM
#5

Ja brukar ha honung i för att ta bort det bäska som jag inte gillar

Tarotstollan
8/11/15, 8:01 PM
#6

Jag dricker bara sötat Te, däremot svart kaffe när jag dricker det.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Annons:
densomundrar
8/11/15, 8:18 PM
#7

Samma här :-)

OlgaMaria
8/11/15, 9:35 PM
#8

Inget konstigt alls ifall man hängt med lite på kemilektionerna :D

/ OlgaMaria, sajtvärd på Allergier iFokus

Varga
8/13/15, 4:31 PM
#9

Jag använder också honung om jag använder någon sötning (ibland stevia också), men honung borde ju fungera typ likadant eftersom det är uppbyggt av socker ^^

Upp till toppen
Annons: