För mig är det olika, Är det bland de första gångerna jag brygger ett Te så ställer jag en timer på sekunden, är det mitt mogon Pu-erh ställer jag timern men bara på minuter (börjar med två och ökar med en minut/bryggning), gör jag Gong fu cha så räknar jag sekunder och ibland händer det att jag bara har koll på ett ungefär.
Jag skulle vilja ha ett vackert timglas som har 30 sek och ett med 10 sek (och ev ett för minuter) däremot.
l'm back
Nix. Jag bryggar alla lös teer likadant i kaffebryggaren. Det tar den tid det tar för full kanna att rinna ned.
Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!
Dricker ju örtteer bara. Häller på kokande vatten och så får det stå tills det är nog svalt för att drickas enligt mig (ca 15 minuter skulle jag tro) 😞
#6 Jag brukade, innan jag började använda timer ofta hitta väldigt bittra kalla tekoppar lite varstans i huset/lägenheten så mitt tips är en (högljudd) timer
l'm back