Äter du tebladen?
När det gäller fina teer så är tebladen ofta så fina och mjälla att dom är riktigt goda att äta. Brukar du äta tebladen efter att du använt dom?
l'm back
Jag brukar äta tebladen om dom är riktigt fina och mjälla
l'm back
#2 Vanligtvis fina vita, gröna eller gula teer men det kan hända att det även går med Oolong, Pu-erh eller Svart te men det är mindre vanligt.
Det ska vara knopparna (äldre blad får lite för mycket tuggmotstånd enligt min smak men undantag finns) och när det gäller gröna så funkar ofta japanska tex Gyokuro, fin sencha eller liknande.
Just nu sitter jag och mumsar i mig hou shan huang ya (gult te)
l'm back
Det ska visst vara gott på en färskostmacka att strö teblad på men jag har inte testat det
l'm back
Har aldrig ätit uppblötta teblad, vad jag kan påminna mig, men kommer nog att testa efter det här 😉
Minns dock att jag i yngre dagar testade att äta smaksatta teer i torrt tillstånd. Och tyckte då att det var gott 😃