Tenyheter

Te på sprejflaska?

2016-09-17 11:31 #0 av: tlover

I England har Guy Woodalls lanserat en ny teprodukt. Te på sprayflaska, du tar alltså din kopp, sprayar i ett tekoncentrat och häller på hett vatten.

Tanken är att slippa krånglet (vilket krångel?) med blöta tepåsar många ogillar däremot redan produkten och kallar det "Te kätteri".

Jag själv undrar om han inte är lite fel i tiden, konsumenter söker sig mer och mer till finare teer men i England, där det mesta teet som intas är från tepåse kanske det funkar? Fast även där sjunker vanligt te från tepåse medan finare teer ökar

http://www.dn.se/nyheter/varlden/vill-fa-britterna-att-spreja-sitt-te/

Missa inte julklappsrimtävlingen på te ifokus!
Snart börjar nedräkningen till jul, köp teadventskalendern nu

Anmäl
2016-09-17 11:55 #1 av: TatsuOni

Sprejte känns inte som någonting för migLipar Jag föredrar löste.

Home is where the heart is

Värd för hår. Medarbetare på te.

Anmäl
2016-09-17 12:27 #2 av: Garm

Vilket krångel, undrar jag också? Det vore skillnad om det handlade om en lång och svår process och att brygga te, då kanske ett koncentrat vore ett bra alternativ om man har bråttom.

Anmäl
2016-09-17 12:39 #3 av: tlover

#2 Det finns ju långa och krångliga sätt men dom sätten gör man ju inte te på då man är stressad. Även löste går ju snabbt och enkelt om man inte tar till ceremonier

Missa inte julklappsrimtävlingen på te ifokus!
Snart börjar nedräkningen till jul, köp teadventskalendern nu

Anmäl
2016-09-17 17:40 #4 av: Garm

#3 Jo, såklart finns det lite krångligare sätt att brygga te om man tänker på teceremonier och sånt, men en vanlig kopp te är ju sällan  svår att brygga. Som du säger så går ju löste snabbt och enkelt.

Anmäl
2016-09-17 20:13 #5 av: Jinglebelle

Men nej, förstår inte poängen? Som det redan sagts i diskussionen, hur "krångligt" är det att brygga en kopp te? Det är lite som om uppfinnaren försöker lösa ett problem som inte ens finns... Fast då talar jag helt och hållet subjektivt såklart, kanske blir det hela en succé.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.