Hur kallbrygger man? Stoppar ner teet i kallt vatten eller är det någon annan procedur? Jag dricker mycket Earl Grey just nu, med mycket mjölk om jag ska dricka det med en gång. Eftersom vi har så äckligt kranvatten så blir det Te nästan jämt, även till maten. Ska jag ha det under dagen så blir det något med fruktsmak, apple/cinnamon/raisins påste om jag är lat, "vårt" jordgubbste om jag orkar fixa med löste. Kokar en hel kanna och ställer sedan in i kylen. Känns nyttigare än tex juice eller läsk som det annars lätt blir. (Jag dricker kopiösa mängder när det är varmt.)
"Jag är inte klok men jag är smart!"
Toktantens dagbok: www.raskva.wordpress.com
Kall Matcha latte och varma gröna teer, blir det mest av just nu.
"Nästan allt går att använda till håret"
Värd för Hår, Träning. Skönhetsrecept, Te, Vikingar, & Medeltiden.
Medarbetare på Sagan om ringen, Hälsa, Goth, Återbruk & Musik
Här dricks det gärna kallbryggt Te när jag tänker på att göra i ordning. Brukar försöka fixa på kvällen och ta med till jobbet nästa dag, eller dricka när jag kommer hem. Då oftast naturell sencha eller grön Darjeeling, så brukar jag ha i lite färsk citronsaft för det blir så friskt och gott. Men på morgnarna dricker jag varmt Te även på sommaren. 🙂